Excuses niet genoeg voor Southgate: Foden en Greenwood niet in selectie

Reacties

Phil Foden en Mason Greenwood zullen deze maand niet in actie komen namens Engeland. Bondscoach Gareth Southgate heeft het duo niet opgeroepen voor de drie interlands op Wembley.

Excuses niet genoeg voor Southgate: Foden en Greenwood niet in selectie
© Pro Shots

Southgate heeft in zijn selectie voor de duels met Wales (8 oktober, vriendschappelijk), België (11 oktober, Nations League) en Denemarken (14 oktober, Nations League) geen plek voor Foden en Greenwood, die zich misdroegen tijdens de meest recente interlands van The Three Lions. De talenten van respectievelijk Manchester City en United ontvingen twee IJslandse vrouwen op hun hotelkamer, waarmee zij de coronamaatregelen schonden.

Foden en Greenwood ontbraken daardoor tijdens de Nations League-duels met IJsland en Denemarken. Beiden maakten daarna hun excuses, maar dat was niet voldoende voor Southgate. Zij moeten de komende interlands aan zich voorbij laten gaan.

Dat geldt mogelijk niet voor Harvey Barnes, Dominic Calvert-Lewin en Bakary Saka, die mogelijk hun debuut kunnen maken tijdens een van de komende interlands. Met name Calvert-Lewin steekt de laatste tijd in vorm; de aanvaller van Everton was al goed voor acht doelpunten in aclle competities.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Engeland
Meer over Engeland
Meer UEFA Nations League
Meer over UEFA Nations League
Meer Vriendschappelijk
Meer over Vriendschappelijk
Meer M. Greenwood
Meer over M. Greenwood
Meer P. Foden
Meer over P. Foden
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.