Excelsior toont interesse bij Bayern München voor oud-PSV'er

Reacties

Excelsior heeft interesse in Adrian Fein. De promovendus onderzoekt de mogelijkheden om de middenvelder van Bayern München te huren of definitief over te nemen. Het salaris dat hij bij Bayern München verdient, vormt vooralsnog een struikelblok.

Excelsior toont interesse bij Bayern München voor oud-PSV'er

Fein mag bij Der Rekordmeister vertrekken. Hij is een van de overbodige spelers die geen toekomst heeft bij Bayern. Excelsior wil daarvan profiteren en onderzoekt de mogelijkheid hem naar Nederland te halen. Al kunnen de Rotterdammers het salaris van Fein niet betalen. Ook bekijkt de club nog hoe de fysieke staat van Fein is, omdat hij vorig jaar nauwelijks gevoetbald heeft.

Fein werd twee jaar geleden nog gehuurd door PSV. In Eindhoven maakte hij echter nooit indruk. Daardoor lieten de Eindhovenaren de kans om hem definitief over te nemen schieten. Afgelopen jaar werd de Duitser achtereenvolgens verhuurd aan Greuther Fürth en Dynamo Dresden. Dat werd beiden geen succes.

De Kralingers zijn voortvarend aan het seizoen begonnen. De eerste twee duels leverden allebei een driepunter op. Daardoor zijn de Rotterdammers medekoploper in de Eredivisie. Dit weekend komt Excelsior niet in actie, want het duel met FC Twente is vanwege de Europese verplichtingen van de Tukkers verplaatst naar 31 augustus. Daardoor speelde de club een oefenwedstrijd. Van Union Sint-Gillis werd nipt verloren (2-1).

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.