Excelsior huurt Duitse spits van Celta de Vigo

Reacties

Excelsior Rotterdam huurt Dennis Eckert voor de rest van dit seizoen van het Spaanse Celta de Vigo. De 22-jarige spits sluit vrijdag al aan bij de selectie die zich voorbereidt op de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord.

Excelsior huurt Duitse spits van Celta de Vigo

'Ik ben blij dat ik hier bij Excelsior ben', zegt de spits. 'De afgelopen 48 uur waren nogal hectisch. Mijn eerste indruk van de club is erg goed. Natuurlijk is het hier allemaal wat kleiner dan ik bij Celta de Vigo gewend was, maar alles rond de club ziet er wel heel professioneel uit. Ik heb vandaag al kennisgemaakt met enkele spelers, de rest zal ik vrijdag voor de training wel ontmoeten.'

Eckert werd geboren in Bonn en heeft een Duits/Iraanse vader en een Spaanse moeder. Hij begon met voetballen in de jeugd van 1. FC Köln en speelde als jeugdspeler ook voor Alemannia Aachen. In 2013 maakte hij de overstap naar Borussia Mönchengladbach. In die periode werd de aanvaller ook geselecteerd voor Duitsland Onder-19. 'Na een jaar in het tweede elftal daar ben ik vervolgens naar Celta de Vigo gegaan', zegt Eckert, die tien keer uitkwam in de hoofdmacht van de Spaanse club.

Voor Excelsior is de komst van Eckert de laatste activiteit op de winterse transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.