Excelsior herenigt Vloet en Moniz

Reacties

Excelsior heeft Rai Vloet vastgelegd. De 24-jarige aanvallende middenvelder heeft een contract tot de zomer van 2020, met de optie op een extra seizoen, getekend in Rotterdam.

Excelsior herenigt Vloet en Moniz

Vloet zat zonder club sinds zijn transfervrije vertrek bij Sint Truiden. Eerder stond hij onder contract bij het Italiaanse Frosinone, het Zwitserse Chiasso en in Nederland voor NAC Breda, PSV en FC Eindhoven. Bij die laatste club werkte hij samen met Ricardo Moniz, de huidige trainer van Excelsior.

Het duo wordt nu dus herenigd bij Excelsior. 'Wij hadden een goede band met elkaar. Het was een goed seizoen voor mij met FC Eindhoven. Na mijn vertrek hebben Ricardo en ik altijd contact gehouden. Hij kent mij als persoon en als voetballer, is fanatiek en gedreven, en houdt van hard trainen. Ook houdt hij echt oprecht van het spelletje. Dat spreekt mij enorm aan', aldus de middenvelder.

De periode van Vloet in België werd geen succes. Nu is hij uit op revanche. 'Ik heb afgelopen seizoen niet veel gespeeld en ik wil nu weer veel wedstrijden gaan spelen en het plezier terugvinden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.