Excelsior haalt transfervrije Burnet binnen

Reacties

Excelsior heeft zich versterkt met Lorenzo Burnet. De 26-jarige verdediger degradeerde als huurling van Slovan Bratislava afgelopen seizoen met NEC. De bij Ajax opgeleide vleugelverdediger bereikte onlangs met de Slowaakse club, waar geen toekomst voor hem was weggelegd, overeenstemming over ontbinding van zijn nog tot medio 2019 lopende contract.

Excelsior haalt transfervrije Burnet binnen

De Rotterdammers hapten snel toe en kwamen met Burnet een tweejarig contract overeen. De verdediger moet bij Excelsior moet Burnet de concurrentie aangaan met Milan Massop op de linksbackpositie. In de Eredivisie speelde de Amsterdammer ruim honderd duels voor FC Groningen.

Burnet is na Desevio Payne de tweede nieuweling bij de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag. Ook Payne heeft een verleden bij FC Groningen. In de achterste linie is Excelsior nog op zoek naar meer versterking. Jurgen Mattheij en Massop tekenden bij, maar Khalid Karami, Henrico Drost en Bas Kuipers verlieten de Rotterdammers. Ook is Excelsior nog op zoek naar een doelman. Algemeen directeur Ferry de Haan hoopt volgende week nog meer nieuwe spelers te kunnen begroeten. Op zaterdag 1 juli staat de eerste training op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.