Ex-Feyenoorder Guidetti maakt in Kenia reconstructie van speciale jeugdfoto

Reacties
Ex-Feyenoorder Guidetti maakt in Kenia reconstructie van speciale jeugdfoto
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voormalig Feyenoorder John Guidetti verblijft dezer dagen in Kenia, waar de Zweedse spits een deel van zijn jeugd doorbracht, en plaatste een memorabele foto op zijn Instagram-account. Guidetti ontmoette in het Afrikaanse land een aantal oude bekenden, waarmee hij twintig jaar geleden ook op de foto ging.

'Twintigjarig jubileum met de mensen die een grote rol hebben gespeeld om mij te vormen tot de persoon die ik nu ben. Dankbaar voor wat ze me hebben gegeven en zo dankbaar om ze twintig jaar later weer te zien. De toekomst is rooskleurig', schrijft Guidetti bij de reconstructie van een door de jaren heen bekend geworden foto uit zijn jeugdjaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Guidetti groeide deels op in Kenia doordat zijn ouders daar ontwikkelingswerk verrichtten. De dertigjarige spits maakte in het seizoen 2011/12 furore bij Feyenoord door als huurling van Manchester City twintig keer te scoren in 23 duels. Na de nodige omzwervingen is de 28-voudig international van Zweden sinds afgelopen zomer in dienst bij AIK Solna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.