Everton wil met Brands strijd aangaan met topteams in Premier League

Reacties

Bij Everton kijkt men uit naar de komst van Marcel Brands. De sportbestuurder gaat per 1 juni aan de slag als Director of Football en moet gaan proberen om de ambitieuze ambities van Everton waar te maken.

Everton wil met Brands strijd aangaan met topteams in Premier League

Brands neemt het stokje over van Steve Walsh, die sinds juli 2016 technisch directeur was op Goodison Park, en krijgt te maken met Evertons grootaandeelhouder Farhad Moshiri. 'Marcels prestaties hebben hem een goede reputatie gegeven in Europa en ik ben heel blij dat we zijn drive, energie en expertise naar Everton hebben kunnen halen', zegt de zakenman op de website van The Toffees.

Everton werd in het afgelopen seizoen achtste in de Premier League, maar wil meer. 'In onze gesprekken werd mij duidelijk dat wij dezelfde visie voor deze club hebben', vertelt Moshiri. 'Marcel heeft ons veel te brengen in onze doelstelling om beter te worden en de strijd aan te gaan met de topteams in de Premier League.'

Bill Kenwright is de voorzitter van Everton en zegt zin te hebben in de samenwerking met Brands. 'Iedereen kan zien hoe succesvol Marcel in de afgelopen jaren is geweest. Ik weet zeker dat zijn komst wordt bejubeld door alle Everton-fans', aldus de preses. Een van de eerste taken voor Brands is het vinden van een nieuwe hoofdtrainer: de samenwerking met Sam Allardyce wordt niet verlengd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.