Everton kondigt chirurgische ingreep aan voor André Gomes

Reacties

André Gomes wordt maandag geopereerd. De middenvelder van Everton raakte zondag ernstig geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur en moest per brancard van het veld worden gedragen. Zijn club bevestigt zondagavond dat hij zijn enkel heeft gebroken.

Everton kondigt chirurgische ingreep aan voor André Gomes
© Pro Shots

Zo'n tien minuten voor het einde van de wedstrijd zette Heung-Min Son een tackle in op Gomes, die ten val kwam. Waarschijnlijk kwam hij daarbij ook nog in botsing met Serge Aurier, waarbij hij zijn enkel brak. De Portugees kwam kermend op de grond terecht en zowel medespelers als tegenstanders raakten in paniek bij het zien van de schade.

In de uren die volgden wenste de voetbalwereld Gomes alle sterkte en beterschap bij het traject dat hem te wachten staat. Naar nu blijkt begint dat maandag al met een chirurgische ingreep aan de enkel. Medisch onderzoek heeft in de avonduren al uitgewezen dat het om een breuk gaat.

Hoe lang Gomes uit de roulatie is, is nog onbekend: daar doet Everton geen mededelingen over. The Toffees zeggen hun middenvelder wel alle sterkte toe en beloven hem bij te staan in de revalidatie die voor hem ligt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.