Everton-eigenaar spreekt steun aan Koeman uit

Reacties

Ronald Koeman hoeft niet te vrezen voor zijn baan als manager van Everton. 'Hij heeft mijn volledige vertrouwen', verzekert eigenaar Farhad Moshiri.

Everton-eigenaar spreekt steun aan Koeman uit

Koeman kent een dramatische seizoenstart bij Everton. Na zeven Premier League-duels heeft de ploeg van de Nederlander slechts vier keer gescoord en staan The Toffees met zeven punten op een treurige zestiende plaats. In de Europa League staat Everton laatste in Groep E met één punt uit twee wedstrijden.

Na de Europese blamage van donderdag tegen Apollon Limassol en de beschamende thuisnederlaag tegen Burnley in de competitie wordt er in Engeland al behoorlijk aan de stoelpoten van Koeman gezaagd. Moshiri wil daar echter niets van weten.

'Het is nog erg vroeg en Koeman heeft mijn volledige steun. We hebben geweldige fans en die verdienen meer. We kennen de verwachtingen van onze supporters en zullen ze niet teleurstellen', vertelt de clubeigenaar uit Iran aan talkSPORT.

Moshiri wijt de slechte start van Everton eerder aan het loodzware programma, dan aan Koeman. 'We zitten in een slechte fase, maar we hebben tegen vier titelkandidaten gespeeld, waarvan drie uitwedstrijden. Alleen het verlies tegen Burnley was onverwacht. De Europa League-wedstrijden hebben ook niet geholpen. De spelers hebben last van mentale en fysieke vermoeidheid, er zijn zeven blessures.'

Everton speelt na de interlandbreak een uitduel met Brighton & Hove Albion. Daarna wachten alweer zware confrontaties met Olympique Lyon (Europa League), Arsenal (Premier League) en Chelsea (League Cup).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.