Euforie bij FC Drita na clash met Feyenoord: 'Geschiedenis geschreven'

Reacties

Het 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord in de tweede voorronde van de Conference League is bij FC Drita gevierd als een overwinning. De Kosovaren hebben alle vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik.

Euforie bij FC Drita na clash met Feyenoord: 'Geschiedenis geschreven'
© Pro Shots

'We hebben geschiedenis geschreven', glundert Drita op de social media-kanalen. 'Feyenoord heeft ons niet weten te verslaan. Deze avond was voor de jongens in blauw en wit. Nu hebben we nog negentig minuten te gaan om te vechten en te geloven.'

Middenvelder Muharrem Jashari had er ook van genoten. 'We wisten precies wat we van Feyenoord konden verwachten. Het was een lastige wedstrijd, maar we waren goed voorbereid. Ik wil mijn ploeggenoten complimenteren voor hun werklust. Maar we zijn nog niet klaar, want de return komt eraan. We gaan naar Rotterdam om een goed resultaat neer te zetten, wij gaan daar met 0-1 winnen', voorspelt de 23-jarige Kosovaar alvast tegenover Koha Ditore.

Aanvaller Almir Ajzeraj was ook vol trots: 'We speelden tegen een sterke en goed georganiseerde opponent, het is bekend dat Feyenoord een geweldig team heeft. Maar we hebben gevochten en geen enkel doelpunt geïncasseerd. In mijn ogen was deze uitslag volledig verdiend. Nu gaan we ons klaarmaken voor de tweede wedstrijd, waarin we gaan proberen te verrassen en Feyenoord uit te schakelen.'

Trainer Ardijan Nuhiu was tevreden: 'We hadden Feyenoord goed geanalyseerd. Mijn felicitaties aan de spelers voor de uitvoering van ons plan: ik ben erg blij met dit resultaat. Nu gaan we naar Nederland voor een goed resultaat', aldus de 42-jarige coach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.