Eriksen en Dembélé op tijd hersteld voor PSV-generale Tottenham

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino zit wat ruimer in zijn spelers. De interlandperiode heeft onder anderen Christian Eriksen goed gedaan.

Eriksen en Dembélé op tijd hersteld voor PSV-generale Tottenham

De interlandperiode heeft voor Tottenham Hotspur een positieve uitkomst gehad wat de ziekenboeg betreft. Eriksen (buik) en Mousa Dembélé (dij) hebben hun fysieke problemen achter zich gelaten. Dele Alli is op zijn beurt hard op weg verlost te zijn van zijn hamstringblessure. Het drietal staat aan de vooravond van een rentree. Eriksen en Dembélé kunnen komend weekend alweer spelen.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen West Ham United in de Premier League. Vier dagen later staat de cruciale Champions League-wedstrijd tegen PSV op het programma. Door de resultaten van de eerste twee duels moet Tottenham in Eindhoven de laatste kans pakken om nog wat te kunnen betekenen in het miljardenbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.