Erehaag voor Robben, Bayern met zorgen naar bekerfinale

Reacties

Arjen Robben heeft een emotionele dag achter de rug op het trainingscomplex van Bayern München. De buitenspeler trainde voor het laatst aan de Säbener Strasse, waar duidelijk werd dat Leon Goretzka zaterdag niet inzetbaar is.

Erehaag voor Robben, Bayern met zorgen naar bekerfinale

De afwezigheid van de Duitse international door een spierblessure is een flinke tegenvaller voor trainer Niko Kovac. Goretzka speelt al vrijwel het hele seizoen in de basis centraal op het middenveld. Het is voor Kovac bovendien nog onduidelijk of Manuel Neuer en James Rodríguez weer inzetbaar zijn. De twee hebben de training eerder deze week volledig hervat, maar missen wedstrijdritme voor de finale tegen RB Leipzig in Berlijn (aftrap 20.00 uur).

Het duel met Leipzig wordt voor Robben zijn laatste wedstrijd in dienst van Bayern. De 35-jarige buitenspeler heeft tien seizoenen bij de Duitse grootmacht achter de rug. Afgelopen weekend volgde met het winnen van de landstitel opnieuw een hoogtepunt. Robben viel enorm gretig in en scoorde in zijn laatste Bundesliga-duel. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van de aanvaller ligt.

Net als Robben nemen Rafinha en Franck Ribéry zaterdag afscheid bij Bayern. De drie trainden donderdag voor het laatst op het trainingcomplex van de club en werden daar met een speciale erehaag uitgezwaaid door het personeel van de Duitse kampioen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.