Eredivisie-rentree lonkt voor Kishna

Reacties

Ricardo Kishna kan zondag na bijna anderhalf jaar zijn rentree maken in de Eredivisie. ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk haalt de aanvaller mogelijk bij zijn wedstrijdselectie voor het thuisduel met Heracles Almelo.

Eredivisie-rentree lonkt voor Kishna

'De kans is reëel dat Kishna zondag bij de selectie zit. Maar we zijn en blijven zorgvuldig met hem omgaan, omdat hij er lang uit is geweest', vertelde Groenendijk vrijdag op het persmoment. Kishna maakte maandag zijn rentree in een wedstrijd van de beloften van ADO Den Haag. De 24-jarige aanvaller deed een half uur mee.

Onlangs gaf Kishna al een update over zijn situatie: 'We trainen hard en ik heb overal pijn, behalve aan mijn knie. Met mijn gevoel zit het dus wel goed', sprak hij tegen het clubkanaal van ADO Den Haag. 'Alleen mijn fitheid is nog een dingetje, maar de eerste minuten zitten er nu echt aan te komen. Dat belooft veel. Nerveus ben ik niet heel erg, ik heb ook niet echt spanning voor mijn knie. Ik neem het gewoon zoals het is. Lekker voetballen, geen druk, gewoon plezier maken.'

ADO Den Haag huurt Kishna net als vorig seizoen van Lazio. Tijdens de voorbije jaargang bleef zijn inbreng beperkt tot twee duels. In zijn tweede wedstrijd, tegen zijn oude club Ajax in september 2017, sloeg het noodlot toe. Kishna scheurde zijn voorste kruisband af en stond lang aan de kant.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.