Eredivisie op Rapport: Ziyech en Neres stellen teleur in topper

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de zevende speelronde werd Halil Dervisoglu van Sparta Rotterdam de Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: Ziyech en Neres stellen teleur in topper

De aanvaller had een flink aandeel in de ruime zege op RKC Waalwijk van zaterdag (4-0). Zijn toekomstig werkgever Brentford zal met genoegen hebben gezien hoe Dervisoglu tekende voor een goal en een assist.

In de topper tussen PSV en Ajax (1-1) vielen zondag maar twee onvoldoendes; allebei aan de kant van Ajax. David Neres en Hakim Ziyech (foto) werden beoordeeld met een 5. Voor zijn debuut bij Feyenoord kreeg Marcos Senesi, die halverwege inviel op bezoek bij FC Emmen (3-3), een 6.

De zwaarste onvoldoendes vielen bij Vitesse, waar Riechedly Bazoer en Jay-Roy Grot allebei niet verder kwamen dan een 3. Desondanks werd er met 4-2 gewonnen van Fortuna Sittard.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.