Eredivisie op Rapport: Vitesse-spelers doen elkaar na, Zahavi weer top tegen Ajax

Reacties

Na een zeer zwakke reeks rechtte Vitesse zaterdagavond tegen VVV-Venlo de rug. De spelers van de Arnhemmers slepen fraaie rapportcijfers in de wacht. Bij de krakers op Super Sunday liepen de beoordelingen nogal uiteen. Traditiegetrouw zetten we in Eredivisie op Rapport alle waarderingen op een rijtje.

Eredivisie op Rapport: Vitesse-spelers doen elkaar na, Zahavi weer top tegen Ajax
© Pro Shots

Bij Vitesse valt op dat er liefst acht spelers het cijfer 7 hebben gekregen. Het is gelijkmatigheid troef bij de Arnhemmers, want de enigen die zich niet aan het 'protocol' hebben gehouden, kregen een beoordeling die daar niet ver vanaf wijkt.

Het rapport van PSV - Ajax lichtten we zondag al uit. Eran Zahavi verdiende een 8 en troefde daarmee iedereen af. De aanvaller kreeg ook in de eerste Eredivisie-ontmoeting met Ajax al een 8. De hoogst beoordeelde Ajacied, Dusan Tadic, schreef een 7 bij. Er vielen vier onvoldoendes bij de kraker in het Philips Stadion.

Bij AZ - Feyenoord, de tweede topper op Super Sunday, lagen de pieken en dalen verder uit elkaar. Zo incasseerde Myron Boadu (onze Speler van de Week) een 8,5 en moesten Justin Bijlow en Leroy Fer met een 4,5 genoegen nemen.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters. Let vooral ook op de hoge waarderingen bij PEC Zwolle, dat SC Heerenveen opzij zette in het eerste duel na het ontslag van John Stegeman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.