Eredivisie op Rapport: veel 5'en bij Feyenoord

Reacties

Vangelis Pavlidis is uitgeroepen tot Speler van de Week in de tweede speelronde. De Griekse aanvaller van Willem II kreeg als enige een 8,5. We zetten alle cijfers op een rijtje.

Eredivisie op Rapport: veel 5'en bij Feyenoord
© Pro Shots

Pavlidis blijft Mohammed Kudus maar nipt voor. De Ajax-debutant kreeg met zijn 8 tegen RKC Waalwijk een duidelijk hoger cijfer dan Antony, die met een 5,5 genoegen moest nemen. Verder haalden alle Ajacieden minimaal een 6,5.

Bij Feyenoord, dat niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente, regende het 5'en. Onder anderen Steven Berghuis en Marcos Senesi moesten hiermee genoegen nemen. PSV won maar moeizaam van FC Emmen en dat kwam vooral door de blunderende Yvon Mvogo, die een 5 kreeg. Daarmee werd de sluitpost hetzelfde beoordeeld als Mohamed Ihattaren (5).

Zware onvoldoendes vielen er bij Fortuna Sittard, dat totaal niet opgewassen bleek tegen SC Heerenveen. Het leidde tot een 4 voor zowel Branislav Ninaj als Roel Janssen. Uit onderstaand overzicht blijkt ook dat de spelers van ADO Den Haag geen onvergetelijke indruk achterlieten tijdens het treffen met FC Groningen.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier meer over de wijze waarop de cijfers tot stand zijn gekomen:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.