Eredivisie op Rapport: Sparta en Ajax vallen door de mand

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de 31ste speelronde werd Bjørn Johnsen verkozen tot Speler van de Week. Aan de andere kant van het spectrum stonden Ajax en Sparta Rotterdam.

Eredivisie op Rapport: Sparta en Ajax vallen door de mand

Bij Sparta kreeg geen enkele speler een voldoende. Michiel Kramer kreeg na zijn bizarre rode kaart zelfs een 1, het laagste cijfer dat dit seizoen is uitgedeeld door een VI-verslaggever. Ploeggenoot Craig Goodwin deed het met een 2 overigens niet veel beter.

Tegenstander Vitesse liet zich na het ontslag van trainer Henk Fraser juist van zijn beste kant zien tegen Sparta. Met name de aanvallers van de Arnhemmers waren flink op dreef, al maakten ook Guram Kashia en Mason Mount een ijzersterke indruk.

Ajax bleek een simpele prooi voor PSV, dat daarmee de landstitel pakte. De Amsterdammers speelden mak en slap. Joël Veltman en Nicolás Tagliafico kregen met een 4 de slechtste beoordelingen aan Amsterdamse kant. Andre Onana, Donny van de Beek en Hakim Ziyech waren met een 6,5 de 'uitblinkers'.

Bekijk hieronder alle cijfers uit de voorbije speelronde.

0
3
2
1
7
0
0
2
1
1
1
2
3
1
2
1
3
0
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.