Eredivisie op Rapport: slechte beurt Malen en Zahavi, nog slechtere beurt Senesi

Reacties

In het gevecht om de tweede plaats liet PSV zondagmiddag mogelijk peperdure punten liggen tegen SC Heerenveen (2-2). Zowel Donyell Malen als Eran Zahavi kreeg een onvoldoende. Bekijk in dit overzicht alle beoordelingen van speelronde 31 in de Eredivisie.

Eredivisie op Rapport: slechte beurt Malen en Zahavi, nog slechtere beurt Senesi
© Pro Shots

Zahavi moest halverwege plaatsmaken voor Noni Madueke, die met een 5,5 ook niet kon imponeren. Hetzelfde gold voor doelman Yvon Mvogo met een 5. Cody Gakpo (7,5) blonk juist wel uit en bij de Friezen zijn de hoogste cijfers voor Siem de Jong (7,5) en Tibor Halilovic (7,5).

Feyenoord zakte door het ijs bij ADO Den Haag en het laagste cijfer voor de Rotterdammers ging naar Marcos Senesi, die een 4 incasseerde. Ook Tyrell Malacia (5,5), Justin Bijlow (5), Jens Toornstra (5), Leroy Fer (5,5) en Luis Sinisterra (5,5) speelden in de Hofstad niet bepaald de wedstrijd van hun leven.

Aanzienlijk hoger liggen de beoordelingen bij Ajax, dat zich zondag middels een zege op FC Emmen kroonde tot landskampioen. Het regent 7,5'en bij de Amsterdammers, waar alleen Antony met zijn 6 enigszins uit de toon viel. FC Emmen-doelman Michael Verrips ging niet vrijuit bij de 1-0 van Jurriën Timber en moet het doen met een 4,5.

Bij FC Twente, dat dramatisch speelde tegen Fortuna Sittard, kreeg Wout Brama een 4,5. De routinier deed het daarmee maar iets minder slecht dan bijna al zijn ploeggenoten.

Bekijk hieronder alle cijfers van de duels in deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.