Eredivisie op Rapport: Senesi, Malen én arbiters komen er slecht uit

Reacties

Feyenoord heeft in 2021 al meer Eredivisie-duels verloren dan in 2020: twee om één. Zondag gingen de Rotterdammers onderuit tegen AZ en in onze beoordelingen komt Marcos Senesi er het slechtste vanaf. Bekijk in dit overzicht alle cijfers van speelronde 18.

Eredivisie op Rapport: Senesi, Malen én arbiters komen er slecht uit
© Pro Shots

Senesi incasseert een 4 voor zijn optreden tegen de Alkmaarders. Ook Jens Toornstra krijgt met een 5,5 bepaald geen droomcijfer. Bij AZ is Teun Koopmeiners de slechtst beoordeelde speler met een 5,5. Vlak voor tijd miste de aanvoerder bij een stand van 2-3 een strafschop.

Bij Ajax, dat Fortuna Sittard opzij zette, stelde invaller David Neres teleur met een 5,5. Met een 7,5 gooide Nicolás Tagliafico de hoogste ogen bij de Amsterdammers. De Argentijn moest het echter afleggen in de strijd om de titel van Speler van de Week.

PSV rekende af met RKC Waalwijk. Donyell Malen, die opnieuw op de bank startte in een Eredivisie-duel, kon het verschil niet maken en moet het doen met een 5. Dat is fors lager dan de 7,5 van Eran Zahavi, die de ban brak in Eindhoven.

Opvallend is deze speelronde ook dat liefst drie arbiters lager dan een 5 scoren: Sander van der Eijk, Bas Nijhuis en Allard Lindhout.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.