Eredivisie op Rapport: prima cijfer Bijlow en Stekelenburg bij rentree

Reacties

Het regent ondanks de verdienstelijke 2-2 tegen PSV onvoldoendes bij ADO Den Haag. Speler van de Week Martin Fraisl onttrok zich uiteraard aan de malaise en ook doelpuntenmakers Bobby Adekanye en Michiel Kramer en Milan van Ewijk sleepten een fraai cijfer in de wacht. Verder houdt het niet over. In Eredivisie op Rapport zetten we alles op een rijtje, waarbij we uw aandacht vragen voor de terugkerende keepers.

Eredivisie op Rapport: prima cijfer Bijlow en Stekelenburg bij rentree
© Pro Shots

PSV scoorde over de hele linie beter dan de thuisploeg, al zal dat de fans van ADO uiteraard een zorg zijn. Donyell Malen, bij vlagen onnavolgbaar, noteerde een 8,5. Yvon Mvogo laat met een 5 de enige onvoldoende aantekenen bij de Eindhovenaren. Ter vergelijking: bij ADO zaten zeven spelers onder de 5,5.

Bij Feyenoord, dat Willem II na een stroeve start simpel opzij zette, is Ridgeciano Haps met een 5,5 de enige dissonant. Met een 7 beleefde Justin Bijlow een prima comeback. Ook bij Ajax keerde een doelman terug in Eredivisie-verband, en bij Maarten Stekelenburg (38) bedroeg de afwezigheid een decennium. De nu oudste Ajacied ooit verdiende een 7 voor zijn optreden tegen Heracles Almelo, het duel waarin de Amsterdammers een nieuwe stap richting landstitel nummer 35 zetten. David Neres valt in negatief opzicht op met een 5.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.