Eredivisie op Rapport: ongekende offday FC Emmen, onvoldoende Pratto

Reacties

FC Emmen presteert dit seizoen dramatisch en ook tegen Heracles Almelo liep het voor geen meter bij de ploeg van Dick Lukkien. De spelers van de hekkensluiter zakten dinsdagavond collectief door het ijs.

Eredivisie op Rapport: ongekende offday FC Emmen, onvoldoende Pratto
© Pro Shots

In onze beoordelingen komt geen enkele FC Emmen-speler hoger uit dan een 5,5. Dat gebeurt echt zelden; hoe slecht een ploeg ook presteert, vaak is er altijd wel één iemand die zich aan de malaise onttrekt. Met een 4,5 spannen Ricardo van Rhijn en Lucas Bernadou de kroon in negatief opzicht.

Een dag later ging PSV in eigen huis onderuit tegen AZ. Bij de Eindhovenaren komen Donyell Malen en Eran Zahavi er bekaaid vanaf met een 5,5. Doelman Yvon Mvogo, die de penalty waaruit de 0-1 viel veroorzaakte, noteert zelfs een 5.

De cijfers bij AZ liggen aanzienlijk hoger, met Teun Koopmeiners als absolute uitblinker (8). Ook de spelers van Ajax noteerden deze midweek aardige cijfers, na de zege op FC Twente. Bij Feyenoord springt vooral in het oog dat de aanvallers matig zijn beoordeeld. Steven Berghuis en aanwinst Lucas Pratto hebben zelfs een 5 gekregen.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.