Eredivisie op Rapport: louter onvoldoendes bij hemeltergend ADO

Reacties

Het komt zelden voor, maar ADO Den Haag heeft het voor elkaar gekregen. Het hele elftal kreeg afgelopen weekeinde een onvoldoende. De spelers van de residentieclub maakten dan ook niet bepaald een overtuigende indruk tijdens het uitduel bij Sparta Rotterdam (6-0 verlies).

Eredivisie op Rapport: louter onvoldoendes bij hemeltergend ADO
© Pro Shots

De cijfers bij ADO fluctueren van een 4 tot een 5. Debuterend trainer Ruud Brood ontspringt de malaise niet met een 4,5. Vanzelfsprekend gooien de spelers van Sparta veel hogere ogen. Sven Mijnans en Lennart Thy verdienen zelfs een 8.

Een andere ploeg die afgelopen weekeinde over de hele linie goed presteerde was Ajax, dat Heracles Almelo eenvoudig over de knie legde. De complete voorhoede sleepte een 7,5 in de wacht. Uit onderstaand overzicht blijkt dat Feyenoord in Steven Berghuis, Nick Marsman en Marcos Senesi zijn uitblinkers kende en dat Eran Zahavi met afstand de slechtst beoordeelde PSV'er is. De Israëliër, die een strafschop miste tegen FC Twente, moet genoegen nemen met een 4.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.