Eredivisie op Rapport: krappe voldoende topscorer Haller, Mvogo sluit af in stijl

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we na elke speelronde alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters van afgelopen weekeinde.

Eredivisie op Rapport: krappe voldoende topscorer Haller, Mvogo sluit af in stijl
© Pro Shots

Sébastien Haller verdedigde zonder te scoren zijn topscorerstitel van de Eredivisie, in zijn laatste zeven wedstrijd scoorde de spits slechts één keer. In het kampioensduel met SC Heerenveen schoot hij raak vanaf de stip. Waar teamgenoten als Edson Álvarez en Steven Berghuis kunnen rekenen op een dikke voldoende, blijft er voor Haller een 5,5 over na de wedstrijd tegen Vitesse (2-2).

Feyenoord speelde zijn laatste officiële wedstrijd voor de Conference League-finale tegen AS Roma en verloor van FC Twente (1-2) op de slotdag van de Eredivisie. Keeper Ofir Marciano maakte weinig indruk, maar houdt toch een krappe voldoende over aan het duel. Voorin lieten Cyriel Dessers en Luis Sinisterra ondanks de nederlaag zien dat ze hun goede vorm behouden hebben.

Bij PSV keepte Yvon Mvogo waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd en de goalie sloot af in stijl. Met puik keeperswerk liet hij PSV het seizoen winnend afsluiten bij PEC Zwolle (1-2). Het was sowieso de wedstrijd van de doelmannen, want Kostas Lamprou kreeg een 7,5, een half punt lager dan Mvogo. Invaller en matchwinner Richie Ledezma kreeg hetzelfde cijfer voor zijn eerste doelpunt in de Eredivisie.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.