Eredivisie op Rapport: Ihattaren en Bergwijn uitblinkers opkrabbelend PSV

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de zestiende speelronde ging Ajax verrassenderwijs onderuit tegen Willem II en krabbelde PSV op na weken van ellende. En dat was terug te zien in de cijfers.

Eredivisie op Rapport: Ihattaren en Bergwijn uitblinkers opkrabbelend PSV
© Pro Shots

Bij Ajax waren Sergiño Dest en Lisandro Martínez de negatieve uitschieters, zij kregen beiden een 4 in de 0-2 nederlaag. Aan de cijfers was te zien dat Ajax in Amsterdam door het ijs zakte, maar ook dat Willem II boven zichzelf uitsteeg. Doelman Timon Wellenreuther en verdediger Sebastian Holmén kregen een 8 voor hun aandeel in de defensieve degelijkheid. Middenvelder Mike Tresor Ndayishimiye werd vanwege zijn goede spel verkozen tot Speler van de Week met een 8,5.

Bij PSV was er eindelijk weer eens reden tot lachen. Fortuna Sittard werd met 5-0 verslagen en vooral Steven Bergwijn en Mo Ihattaren. Die laatste werd met zijn 7,5 Man van de Wedstrijd. Ook Bergwijn kreeg dat cijfer.

Verder viel op dat AZ onder aanvoering van uitblinker Oussama Idrissi weer een prima rapport kon overleggen. Bij PEC Zwolle werd met 0-3 gewonnen. Feyenoord pakte een puntje bij Vitesse (0-0), maar ook aan de kant van de Rotterdammers vielen enkele stevige onvoldoendes. 

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.