Eredivisie op Rapport: handvol onvoldoendes bij PSV

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de negentiende speelronde werd Willem II-aanvaller Vangelis Pavlidis uitgeroepen tot Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: handvol onvoldoendes bij PSV
© Pro Shots

Mede door het sterke optreden van Pavlidis zette Willem II verrassend AZ opzij in Alkmaar. Eerder dit seizoen vloerden de Tricolores al PSV en Ajax. De Griek is niet bepaald de enige speler van Willem II die een fraaie beoordeling overhield aan het treffen met AZ. Sebastian Holmén en Pol Llonch kregen een 7,5 en uit onderstaand overzicht bleek dat er ook de nodige 7's zijn gevallen.

Bij Ajax, dat moeizaam Sparta Rotterdam versloeg, vallen de cijfers een stuk lager uit. Het maximum is een 7, toegekend aan Joël Veltman en Lisandro Martínez. Veelzeggend voor het optreden bij PSV in het duel met VVV-Venlo (1-1) is dat Lars Unnerstall als enige een 7 mocht bijschrijven. Olivier Boscagli, Pablo Rosario, Bruma, Steven Bergwijn en Cody Gako kregen allemaal een 5.

Bij Feyenoord bleven onvoldoendes uit. Tweevoudig doelpuntenmaker Nicolai Jørgensen incasseert een 7 voor zijn bijdrage aan de zege op SC Heerenveen.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.