Eredivisie op Rapport: Haller en Til stellen zwaar teleur in toppers

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we wekelijks alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters van afgelopen weekeinde. Deze keer zoomen we in op de cijfers van speelronde 32.

Eredivisie op Rapport: Haller en Til stellen zwaar teleur in toppers
© Pro Shots

Er waren met VI's Speler van de Week Cody Gakpo (8,5) en Zian Flemming (8), Wessel Dammers (8), Amin Sarr (8) en Jizz Hornkamp (8) weer genoeg uitblinkers, maar ook in negatieve zin viel een aantal spelers op. Zo zag FC Groningen-doelman Peter Leeuwenburgh er niet goed uit bij de 0-2 van Sparta-aanvaller Lennart Thy, hij kreeg een 4,5.

Dat cijfer was er in de topwedstrijden van afgelopen weekend voor Guus Til en Sébastien Haller. De middenvelder van Feyenoord was een van de drie spelers die Arne Slot in de rust van de kraker tegen PSV (2-2) naar de kant haalde, terwijl de Ivoriaanse spits van Ajax in tegenstelling tot collega-aanvaller Brian Brobbey niet uit de verf kwam tegen AZ (2-2).

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.