Eredivisie op Rapport: Feyenoord-voorhoede maakt veel indruk

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we na elke speelronde alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters. Deze keer speelronde 1 van het seizoen 2022/23.

Eredivisie op Rapport: Feyenoord-voorhoede maakt veel indruk
© Pro Shots

Feyenoord raakte bijna een half basiselftal kwijt en moest in de eerste speelronde ook nog eens op bezoek bij Vitesse, waarvan het vorig seizoen niet wist te winnen. De nieuwe voorhoede van trainer Arne Slot maakte echter indruk in Arnhem. Feyenoord scoorde vijf keer en twee van die treffers kwamen op naam van Danilo, die beoordeeld werd met een 8. Ook vleugelaanvallers Javairô Dilrosun en Patrik Walemark presteerden uitstekend in Stadion Gelredome.

Ook de start van PSV was goed, want de Eindhovenaren waren thuis met 4-1 te sterk voor FC Emmen. Hier was de hoofdrol voor Cody Gakpo, die twee keer scoorde, maar ook Johan Bakayoko liet zich zien. Lastiger had titelverdediger Ajax het bij aanvang van het nieuwe seizoen, want Fortuna Sittard ging rusten met een 1-0 voorsprong. Mede dankzij invaller Brian Brobbey, goed voor een doelpunt en een assist, wonnen de Amsterdammers uiteindelijk met 2-3.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.