Eredivisie op rapport: Feyenoord-defensie ijzersterk

Reacties

In dit overzicht treft u alle spelers-, trainers- en scheidsrechtersbeoordelingen van de zesde speelronde van de Eredivisie aan. Over het algemeen werd vrij aardig gescoord, al vormt Fortuna Sittard een uitzondering.

Eredivisie op rapport: Feyenoord-defensie ijzersterk
© Pro Shots

De Limburgers waren een speelbal van Ajax, waar de ondergrens hoog ligt. Alleen Sébastien Haller (6) en Remko Pasveer (6,5) kregen een lager cijfer dan een 7.

PSV won op het tandvlees van Go Ahead Eagles en de beoordelingen van de Eindhovenaren zijn dan ook een stuk lager uitgevallen, uitgezonderd die van Marco van Ginkel (7,5) en de Speler van de Week Cody Gakpo (8,5).

Feyenoord kende in Alireza Jahanbakhsh (5,5) een dissonant in het thuisduel met SC Heerenveen, maar verder regende het over het algemeen fraaie cijfers. De defensie presteerde zonder uitzondering heel goed, al bleef Justin Bijlow iets achter met een 6. Marcus Pedersen sleepte echter een 7 in de wacht, terwijl Marcos Senesi, Gernot Trauner en Tyrell Malacia allemaal een 7,5 verdienden.

Bekijk in onderstaand overzicht alle cijfers, met onder meer de lage beoordelingen bij AZ:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.