Eredivisie op Rapport: Drommel neemt met stevige onvoldoende afscheid

Reacties

Joël Drommel kon zijn afscheidsduel bij FC Twente zondagmiddag niet bekronen met een clean sheet. De aankomende PSV'er incasseerde een 4,5 voor zijn optreden tegen degradant ADO Den Haag. In dit overzicht treft u alle spelers-, trainers- en scheidsrechtersbeoordelingen van de laatste speelronde van de Eredivisie aan.

Eredivisie op Rapport: Drommel neemt met stevige onvoldoende afscheid
© Pro Shots

Drommel kreeg nog niet eens het laagste cijfer in De Grolsch Veste, want ADO Den Haag-speler Boy Kemper moest het stellen met een 4. De nu nog FC Twente-goalie is ook niet de slechtst beoordeelde keeper van deze week: Janis Blaswich van Heracles Almelo schrijft een 4 bij.

De Duitser werd vijf keer geklopt door een ontketend AZ, dat bijna over de hele linie zeer hoge ogen gooit. Speler van de Week Jesper Karlsson trekt met een 8,5 het meeste bekijks, maar ook Owen Wijndal (8), Myron Boadu (7,5) en Jonas Svensson (7,5) kwamen ijzersterk voor de dag.

Bij PSV, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Utrecht en plek twee veiligstelde, vallen de cijfers een tikkeltje lager uit. Doelpuntenmaker Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré scoren met een 7 het hoogst. Dit cijfer wordt door liefst acht Ajacieden gehaald, terwijl Antony zelfs een 7,5 noteert voor zijn prestatie tijdens het uitduel met Vitesse. Bij Feyenoord, dat RKC Waalwijk eenvoudig versloeg, liggen de cijfers ook hoog. Uros Spajic, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen kregen ex aequo de beste beoordeling: een 7,5.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. Drommel
Meer over J. Drommel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.