Eredivisie op Rapport: dramatisch cijfer voor Senesi en bijna heel Willem II

Reacties

Feyenoorder Marcos Senesi is voor zijn optreden in het duel met FC Twente beoordeeld met een 4. Daarmee springt de Argentijnse verdediger er in negatief opzicht uit. Bekijk in dit overzicht alle beoordelingen van speelronde 23, waarbij de Willem II-fans even moeten wegkijken.

Eredivisie op Rapport: dramatisch cijfer voor Senesi en bijna heel Willem II
© Pro Shots

Senesi, die de penalty veroorzaakte waaruit de Tukkers de score openden, is niet de enige speler van de Rotterdammers met een mager cijfer. Een heel peloton Feyenoorders incasseerde een 5,5, terwijl Luis Sinisterra zelfs met een 5 genoegen moest nemen.

Bij Ajax, dat afrekende met Sparta Rotterdam, vallen de cijfers een stuk hoger uit. Zowel Sébastien Haller als Dusan Tadic sleepte een 8 uit het vuur, terwijl Mohammed Kudus bij zijn basisrentree een 7,5 noteerde, een cijfer dat ook voor Daley Blind was weggelegd.

PSV won na herstelwerkzaamheden van Roger Schmidt van Vitesse en dankte dat onder anderen aan Donyell Malen: de invaller verdiende een 7,5. Blijkens zijn 5,5 maakte Érick Gutiérrez geen daverende indruk.

Dat gold al helemaal voor de spelers van Willem II, die echt dramatische cijfers hebben gekregen na de vernedering in het duel met FC Utrecht.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.