Eredivisie op Rapport: ADO Den Haag neemt in stijl afscheid

Reacties

Het regent onvoldoendes bij ADO Den Haag, dat donderdag degradeerde uit de Eredivisie door een nederlaag bij Willem II. De cijfers van de spelers van mededegradant VVV-Venlo vallen nog mee. In dit overzicht publiceren we alle spelersbeoordelingen van de duels in speelronde 33.

Eredivisie op Rapport: ADO Den Haag neemt in stijl afscheid
© Pro Shots

Zeven spelers van ADO Den Haag incasseerden een 5, een cijfer dat ook trainer Ruud Brood moet bijschrijven. Met ook drie keer een 5,5 is duidelijk dat de residentieclub niet het vereiste niveau haalde op het moment dat het moest gebeuren. Invaller Michiel Kramer onttrok zich met een 7 aan de malaise.

Ook VVV-Venlo's eenmansleger Georgios Giakoumakis mocht een 7 bijschrijven. De Griek scoorde tegen Ajax, maar dat bleek niet meer dan een doekje voor het bloeden. Bij de Limburgers is Danny Post de enige basisspeler met een onvoldoende.

Bij Ajax kwamen vooral Devyne Rensch en Mohammed Kudus goed voor de dag met een 7,5. PSV, dat PEC Zwolle op de knieën kreeg, heeft met Donyell Malen en Yorbe Vertessen zelfs twee spelers die werden gehonoreerd met 8. Bij Vitesse valt vooral de 4,5 van Remko Pasveer op en bij Feyenoord springen de lage scores van de voorhoedespelers in het oog.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.