Erbarmelijke vooruitzichten voor weigeraar Rabiot

Reacties

Het kan wel eens een vervelend half jaar worden voor Paris Saint-Germain-middenvelder Adrien Rabiot. Hij weigert zijn contract te verlengen bij de Franse club en lijkt daarvoor gestraft te worden door de clubleiding.

Erbarmelijke vooruitzichten voor weigeraar Rabiot

Rabiot en PSG hebben meerdere malen om tafel gezeten om het aflopende contract van de 23-jarige te verlengen, maar een handtekening onder een nieuwe verbintenis bleef uit. Volgens diverse media in Frankrijk en Spanje stuurt Rabiot aan op een transfervrij vertrek in de zomer en dat zint PSG-president Nasser Al-Khelaifi absoluut niet.

De beleidsbepaler van de koploper in Frankrijk zou Rabiot verbannen hebben naar het tweede elftal, waardoor hij niet meer beschikbaar is voor het eerste elftal. Trainer Thomas Tuchel bevestigde dat Rabiot er in de volgende wedstrijd van PSG in ieder geval niet bij is. 'Ik moet mijn team voorbereiden op het duel met Guingamp en dat zal een team zijn zonder Rabiot. Ik respecteer de beslissing van de club', doelt hij tijdens het persmoment voor de wedstrijd tegen Guingamp op de invloed van Al-Khelaifi.

Omdat Rabiot over een aflopend contract beschikt, mogen geïnteresseerde clubs zonder toestemming van PSG praten met de middenvelder. Bij succesvolle contractonderhandelingen maakt Rabiot over een half jaar transfervrij de overstap naar een kopende club. Als PSG nog wat wil verdienen aan de zesvoudig international van Frankrijk moet het deze maand overgaan tot een verkoop. Rabiot wordt gelinkt aan grote clubs als Barcelona en Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer A. Rabiot
Meer over A. Rabiot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.