Enthousiaste Van Nistelrooij verheugt zich op komst El Ghazi

Reacties

Ruud van Nistelrooij verwacht bij PSV snel over Anwar El Ghazi te kunnen beschikken. De overstap van de 27-jarige aanvaller is nog niet rond, maar de coach is erg optimistisch.

Enthousiaste Van Nistelrooij verheugt zich op komst El Ghazi
© Pro Shots

Maandagavond konden we melden dat PSV de ex-Ajacied bijna binnen heeft. De Eindhovenaren bereikten met Aston Villa een akkoord over een transfersom van ongeveer 2,5 miljoen euro. Van Nistelrooij vertelde dinsdagochtend tijdens zijn persconferentie dat El Ghazi nog niet in Eindhoven is. Hij ging wel in op de ontwikkelingen.

'Het ziet er heel goed uit', aldus Van Nistelrooij, die vertelde over het belang van de komst van een extra aanvaller. 'We hebben nu de blessures van Luuk en Madueke. Vertessen komt er wel weer aan en we weten en wisten dat we goede jonkies hebben, die het ook goed doen. Maar iets meer in aantallen en ook als het gaat om ervaring is wel welkom, ook met het oog op het programma dat nog gaat komen.'

Van Nistelrooij ziet in de Aston Villa-aanvaller een veelzijdige speler die op drie posities voorin uit de voeten kan: 'Hij kan goed op links spelen, als spits en vanaf rechts. Hij is een fantastische toevoeging met zijn kwaliteiten, die we hoog inschatten. Zijn flexibiliteit is ook uiterst positief.'

Wel raakt Van Nistelrooij in de slotdagen van de transferperiode met Carlos Vinícius mogelijk nog een optie voor de spitspositie kwijt. De trainer gaf aan dat er belangstelling is voor de 27-jarige Braziliaan, die voor twee seizoenen is gehuurd van Benfica.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.