Enorme domper voor Sparta: aanwinst Kharchouch wacht operatie

Reacties

Reda Kharchouch beleeft een valse start van zijn avontuur bij Sparta Rotterdam. De aanvaller wordt vrijdag geopereerd aan zijn meniscus en staat daardoor ongeveer twee maanden buitenspel.

Enorme domper voor Sparta: aanwinst Kharchouch wacht operatie
© Pro Shots

De 25-jarige Kharchouch kwam deze zomer over van Telstar, waar hij een zeer succesvol eerste seizoen als profvoetballer had beleefd. De aanvaller speelde 28 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en wist daarin liefst twintig keer te scoren. Sparta kon wel een echte doelpuntenmaker gebruiken en haalde de Amsterdammer naar Het Kasteel.

Kharchouch is met hoge verwachtingen naar Sparta getrokken, maar heeft nog geen minuut voor zijn nieuwe club gespeeld. De spits liep bij de start van de voorbereiding een blessure op en kon nog in geen enkele oefenwedstrijd meedoen. Kharchouch hoopte snel weer terug te kunnen zijn, maar zal geduld moeten hebben.

Sparta meldt op de officiële website van de club dat het herstel van de zomeraanwinst niet volgens verwachting verloopt. Kharchouch gaat nu onder het mes en zal vervolgens zo'n twee maanden de tijd nodig hebben voor zijn revalidatie. Dat betekent dat hij pas in november zijn Sparta-debuut zou kunnen gaan maken.

Henk Fraser heeft met Lennart Thy, Danzell Gravenberch en Emanuel Emegha nog drie spitsen tot zijn beschikking bij Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.