'Enorm prijskaartje maakt transfer onwaarschijnlijk voor Serie A-topscorer'

Reacties

Voor Victor Osimhen zal het erg lastig worden om zijn succesvolle seizoen bij Napoli te verzilveren met een transfer naar bijvoorbeeld de Premier League. Aurelio De Laurentiis weigert om met de topscorer mee te denken en heeft hem naar verluidt een enorm prijskaartje gegeven.

'Enorm prijskaartje maakt transfer onwaarschijnlijk voor Serie A-topscorer'
© Pro Shots

De zaakwaarnemer van Osimhen, Roberto Calenda, zat vrijdag met De Laurentiis om tafel. In het gesprek dat de twee voerden, werd duidelijk dat de Napoli-voorzitter absoluut niet aan een vertrek van Osimhen wil denken. Volgens Sky Italia mag de Nigeriaan alleen weg als er 150 miljoen euro op tafel komt. Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat een club zó ver wil gaan voor Osimhen.

150 miljoen is het dubbele van wat Napoli drie jaar geleden aan Lille om Osimhen binnen te halen. De aanvaller speelde tot dusver 101 wedstrijden voor zijn Italiaanse club en maakte daarin 59 goals. In het afgelopen seizoen werd Osimhen met 26 doelpunten topscorer van de Serie A. Daarmee had hij een groot aandeel in het binnenhalen van de derde Scudetto uit de clubgeschiedenis.

Osimhen werd in de wandelgangen in verband gebracht met onder meer Manchester United en Chelsea. Zij weten echter dat het met De Laurentiis moeilijk onderhandelen zal zijn. Bij de presentatie van Rudi García als nieuwe hoofdtrainer vertelde De Laurentiis overigens nog dat er met Osimhen een akkoord was bereikt over het verlengen van zijn nog twee jaar doorlopende contract.

Calenda kwam vrijdag bij De Laurentiis langs om te praten over de toekomst. Een akkoord over een nieuwe verbintenis werd niet bereikt, waarna de zaakwaarnemer te horen kreeg dat het een lastig verhaal zal worden om zijn cliënt elders onder te brengen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.