Energiek ADO Den Haag krijgt verder vorm met voormalig target Real Madrid

Reacties

ADO Den Haag heeft Andrei Florin Ratiu (22) gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Roemeen stond anderhalf jaar geleden nog in de belangstelling van Real Madrid, dat hem in eerste instantie wilde onderbrengen bij de reserves, maar tekent nu een contract namens ADO, dat ook nog een optie tot koop bedong bij Florin Ratiu's club Villarreal.

Energiek ADO Den Haag krijgt verder vorm met voormalig target Real Madrid

Florin Ratiu is een rechtervleugelverdediger en verhuisde op zesjarige leeftijd naar Spanje, waar hij begon met voetballen bij Andorra CF en via Club La Vall bij Villarreal terechtkwam. Daar doorliep hij de opleiding tot Villarreal B, waar hij afgelopen seizoen 21 wedstrijden speelde in de Segunda División B, het derde Spaanse niveau.

Florin Ratiu kwam ook uit voor de vertegenwoordigende Roemeens jeugdelftallen, momenteel is hij international van Jong Roemenië. Bij ADO Den Haag zal hij zich richten op de positie van rechtsback, waar hij de concurrentie moet aangaan met Milan van Ewijk. ADO Den Haag is overigens niet klaar op de transfermarkt, de club zoekt ook nog een spits.

Na Peet Bijen, Samy Bourard, Kees de Boer, Amar Catic en Boy Kemper is Florin Ratiu de zesde aanwinst van het seizoen.

Bekijk alle transfers in de Eredivisie:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.