En dat is zeven: bijzonder actief ADO haalt ook spits Bogle binnen

Reacties

Het bijzonder actieve ADO Den Haag heeft op de slotdag van de winterse transfermarkt nog een aanvaller aan de selectie toegevoegd. Omar Bogle is de zevende nieuwling in het team van Alan Pardew.

En dat is zeven: bijzonder actief ADO haalt ook spits Bogle binnen
© Pro Shots

De 26-jarige Bogle wordt gehuurd van Cardiff City, waar hij sinds 2017 onder contract staat. De club uit Wales leende de fysiek sterke en ruim 1 meter 90 lange spits de afgelopen jaren al uit aan Peterborough United, Birmingham City en Portsmouth. Hij kende zijn meest doelpuntrijke periode tussen 2012 en 2017 toen hij voor Solihull Moors en Grimsby Town 94 keer scoorde in bijna 180 duels. Zijn statistieken van de laatste jaren zijn een stuk minder overtuigend.

Toch ziet Pardew een meerwaarde in zijn landgenoot. 'Het voelt goed om hier te zijn', reageert Bogle op de website van ADO. 'Ik heb geen moment getwijfeld om deze stap te maken. Het gevoel was vanaf het eerste moment goed. Natuurlijk heb ik de huidige stand in de Eredivisie gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat ADO de weg omhoog gaat inzetten. Daar hoop ik met doelpunten en assists een steentje aan te kunnen bijdragen.'

ADO haalde zoals gezegd al zeven nieuwe spelers binnen in januari, waarvan er zes (inclusief Bogle) gehuurd worden. Ook Sam Stubbs, George Thomas, Tudor Baluta, Laurens De Bock en Mick van Buren werden op huurbasis binnengehengeld. Jordan Spence zat zonder club en tekende een contract tot het einde van dit seizoen bij ADO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.