Emotionele uitbarsting Ihattaren maakt tongen los: 'Hij maakt zichzelf kapot'

Reacties

De uitbarsting van Mohamed Ihattaren na zijn goal tegen Heracles Almelo heeft de tongen behoorlijk losgemaakt. Onder anderen Willem van Hanegem en Ibrahim Afellay snappen niets van de emotionele reactie van de negentienjarige PSV'er.

Emotionele uitbarsting Ihattaren maakt tongen los: 'Hij maakt zichzelf kapot'
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Ihattaren maakte een prachtige goal en bepaalde daarmee de eindstand bij PSV op Heracles Almelo op 3-0. Achteraf ging het echter nauwelijks over de schoonheid van zijn goal. 'Niemand maakt mij kapot, vriend. Niemand', schreeuwde Ihattaren namelijk in de camera na zijn goal. 'Dan maak je zo'n fantastische goal en dan hebben we het weer over randzaken. Hij heeft het erover dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot', zei Afellay bij Studio Voetbal.

Ook Pierre van Hooijdonk heeft weinig goede woorden over de emoties van Ihattaren: 'Verschrikkelijk. Als je zelf zo weinig laat zien, dan hoop je toch dat er mensen zijn die zeggen: "kijk eens in de spiegel". Als er dan een lampje gaat branden bij zo'n jongen, dan heb je met z'n allen het doel bereikt. Maar blijkbaar is dat niet zo. Anders reageer je niet zo. Over wie heeft hij het? De mensen die kritiek op hem hebben? De mensen die hem niet hebben geselecteerd voor Jong Oranje?', zo doelt Van Hooijdonk op het feit dat Erwin van de Looi Ihattaren niet meenam voor de EK-groepswedstrijden op het EK Onder-21.

In zijn column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem advies: 'PSV draait nog niet om Mo Ihattaren. Dat ik dat betreur, weet iedereen inmiddels wel. Dat doelpunt tegen Heracles van Ihattaren was fraai. Daarna riep hij in de lens van de camera dat niemand hem kapot maakt of krijgt. Ik dacht: doe dat nou niet jongen. Je maakt andere mensen groter dan ze zijn. Ga lekker voetballen, dan krijg je iedereen stil.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.