Emotionele avond in Den Haag: 'Ik heb zelfs een traantje gelaten'

Reacties

De emoties bij ADO Den Haag liepen vrijdagavond hoog op. De ongeneeslijk zieke supporter Dani (21) was er de hele wedstrijd bij en kreeg een hart onder de riem gestoken van zowel de spelersgroep als de supporters.

Emotionele avond in Den Haag: 'Ik heb zelfs een traantje gelaten'
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
2 - 0
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade

Dani werd vooraf in het zonnetje gezet door de spelersgroep en na 21 minuten ging iedereen in het Cars Jeans Stadion staan om Dani een staande ovatie te geven.

'We zeiden vooraf tegen elkaar: wat er ook gebeurt, vandaag gaan we winnen. Deze is voor Dani', aldus linksback Boy Kemper via de officiële kanalen van ADO.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De openingstreffer kwam op naam van Sem Steijn. De middenvelder reageerde emotioneel na zijn doelpunt. 'Voornamelijk omdat mijn vriend Dani op de tribune zat. Het doelpunt was voor hem', aldus Steijn voor de camera van ESPN.

Tijdens het interview had Steijn moeite om uit zijn woorden te komen. 'Het was wel eventjes zwaar toen ik die goal maakte. Ik heb zelfs een traantje gelaten. Ik ben blij dat ik hem nog zo’n mooie avond heb kunnen geven'.

Eerder op de avond besteedden we in dit artikel uitgebreid aandacht aan de avond van Dani bij ADO:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.