Emmen moet aan de bak tegen Almere om zesjarige vloek te doorbreken

ADVERTORIAL – Zondag staat voor FC Emmen en Almere City het allesbeslissende duel om het laatste Eredivisie-ticket voor het seizoen 2023/24 op het programma. Spektakel is in aantocht, afgaande op hoe het in de laatste seizoenen liep. Blik vooruit en speel mee met JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de goocheltruc die Dick Lukkien uit zijn koffer moet halen.

Emmen moet aan de bak tegen Almere om zesjarige vloek te doorbreken
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
1 - 2
Almere City FC
Almere City FC

Dinsdag ging FC Emmen al op bezoek bij Almere City en dat liep voor de Eredivisionist uit op een grote teleurstelling. Halverwege de tweede helft maakte Richairo Zivkovic, die in de halve finales tegen NAC nog zo belangrijk was, een klassieke aanvallersovertreding in de zestien waardoor Lance Duijvestijn zijn heldenrol kon pakken. Een kwartier later verdubbelde diezelfde Duijvestijn na een vlot lopende aanval de marge waardoor Almere met een voorsprong van 2-0 richting Emmen afreist.

De uitgangspositie voor Almere is vanzelfsprekend erg goed. Mocht de club zondag een goed resultaat behalen in Emmen, dan betekent het dat de club voor het eerst in de nog jonge geschiedenis op het hoogste niveau van Nederland gaat spelen. Het zou voor trainer Alex Pastoor, en überhaupt voor iedereen die Almere City ademt, de ultieme bekroning van het seizoen zijn.

Waar Almere vooral goals zal moeten gaan voorkomen, krijgt Emmen de taak om ze te maken. Lukkien, die voor zijn laatste wedstrijd staat als hoofdcoach van Emmen, zal met een vondst moeten komen om de marge van twee goals weg te poetsen. Als dit hem lukt, is Emmen de eerste Eredivisie-club in zes jaar tijd die de play-offs weet te overleven. Die zes jaar leren ook meteen dat er nog van alles kan gebeuren in dit soort wedstrijden. Neem het voorbeeld ADO Den Haag – Excelsior van afgelopen jaar maar, dat duel leverde tegen de verwachtingen in een van de meest krankzinnige ontknopingen ooit op.

Bij JACKS.NL kun je inspelen op lijfsbehoud van FC Emmen. Er staat een odd van 3.00 voor wanneer Emmen zich weet te handhaven. Denk je dat Lance Duijvestijn, de plaaggeest uit het heenduel, weer gaat socren voor Emmen? Dan kan je de verhoogde odd van 4.50 spelen die daar voor staat. Voor promotie van Almere staat een odd van 1.33.

Specials voor FC Emmen - Almere City

- Thuisspelende team wint en meer dan 2,5 doelpunten: 3.40
- Richairo Zivkovic scoort: 2.75
- Ole Romeny scoort: 3.25

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's