Emmen-middenvelder Chacón maakt droomtransfer naar zijn geboorteland

Reacties

Michael Chacón gaat FC Emmen na drieënhalf jaar trouwe dienst verlaten. De hekkensluiter van de Eredivisie heeft een akkoord bereikt met het Colombiaanse Atlético Nacional.

Emmen-middenvelder Chacón maakt droomtransfer naar zijn geboorteland
© Pro Shots

Emmen nam Chacón in de zomer van 2017 over van FC Dordrecht en de middenvelder groeide in Drenthe al snel uit tot gewaardeerde kracht. Eerst in de Keuken Kampioen Divisie en inmiddels ook in de Eredivisie. Chacón speelde in totaal ruim honderd wedstrijden voor Emmen.

Aan zijn periode in Drenthe komt nu een einde. De 26-jarige Chacón staat voor een fraaie transfer naar zijn geboorteland. Emmen meldt dat de club een akkoord heeft bereikt met Atlético Nacional over de overstap van Chacón. Hij moet nog wel een persoonlijk akkoord zien te bereiken met de Colomibaanse club en de medische keuring doorstaan, maar dat is volgens Emmen een formaliteit.

Voor Chacón is het een droomtransfer. Hij keert terug naar het land dat hij al op zijn zesde levensjaar verliet. Bij Atlético Nacional kan hij bovendien om de prijzen spelen, de club werd al zestien keer kampioen van Colombia, voor het laatst in 2017.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.