Emmen laat Bijen voorlopig gaan

Reacties

Peet Bijen verlaat FC Emmen voor onbepaalde tijd om weer volledig fit te worden. De Eredivisie-club meldt dat de 27-jarige verdediger ondanks speeltijd in recente oefenduels elders aan zijn fitheid gaat werken.

Emmen laat Bijen voorlopig gaan
© Pro Shots

Door blessureleed moest Bijen na zijn overstap vorig seizoen lang wachten op zijn debuut voor Emmen. Hij kon op de laatste speeldag pas in actie komen voor de club die toen al verzekerd was van promotie naar het hoogste niveau. De hoop was dat hij in de seizoensvoorbereiding volledig met de groep mee kon draaien, maar het topfit worden verliep niet volgens plan.

Het contract van Bijen is afgelopen en hij heeft ervoor gekozen om allereerst met een fysiotherapeut in Amsterdam aan de slag te gaan. 'Ik wil me dolgraag bij deze club laten zien, maar eerst wil ik fysiek weer helemaal in orde zijn. Mijn intentie is om topfit weer bij FC Emmen aan te sluiten, maar je weet niet wat er in de tussentijd gaat gebeuren', vertelt de voormalige verdediger van FC Twente en ADO Den Haag onder meer.

Trainer Dick Lukkien zegt de keuze van Bijen te begrijpen en hoopt dat hij snel weer de oude wordt. 'Dan zouden we daarna kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen', aldus de coach, die Bijen speeltijd gaf in de oefenduels met DZOH en vv Drenthina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.