Elia kan pikante overstap maken naar Fenerbahçe

Reacties

Eljero Elia kan niet alleen naar de Eredivisie en naar Panathinaikos, maar ook Fenerbahçe heeft de 33-jarige vleugelspeler op de korrel. De negentienvoudig kampioen van Turkije eindigde afgelopen seizoen op de zevende plek in de Süper Lig.

Elia kan pikante overstap maken naar Fenerbahçe
© Pro Shots

Elia werd met Istanbul Basaksehir juist voor het eerst in de clubhistorie kampioen. Een overgang naar Fenerbahçe zou pikant zijn gezien de rivaliteit tussen clubs uit de Turkse metropool. Turkse media melden dat Fener al een aanbieding voor Elia voorbereidt.

Elia zelf meldde onlangs ook al dat hij vanuit de Eredivisie is gepolst over een terugkeer door zijn oude clubs ADO Den Haag en FC Twente en namens FC Groningen gooide Arjen Robben een lijntje uit naar zijn voormalige ploeggenoot bij Oranje. 'Het zou mooi zijn om een speler als Elia bij de FC te verwelkomen', zei Robben maandag.

Belangstelling genoeg dus voor Elia. Het seizoen is nog niet voorbij, want Basaksehir zit ook nog in de Europa League. FC Kopenhagen is in augustus de tegenstander in de achtste finale. Na de Europese campagne zet Elia alles op een rij en neemt hij een besluit over zijn toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Meer İstanbul Başakşehir
Meer over İstanbul Başakşehir
Meer E. Elia
Meer over E. Elia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.