Elia blijft een jaar langer bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft het contract met Eljero Elia opengebroken. Daardoor ligt de 29-jarige vleugelspeler tot medio 2018 vast bij de Rotterdamse club.

Elia blijft een jaar langer bij Feyenoord

Martin van Geel is tevreden. 'Eljero is in zijn eerste jaar als Feyenoorder beslissend geweest voor het team. Zijn inbreng is van grote waarde geweest voor ons', zegt de technisch directeur op de clubwebsite. 'Met zijn kwaliteiten en ervaring hebben we Eljero er graag bij, zeker met het oog op de Europese wedstrijden van komend seizoen.'

Elia maakte in de zomer van 2015 transfervrij de overstap van het Duitse Werder Bremen naar Feyenoord. De 28-voudig Oranje-international kwam afgelopen seizoen in 31 Eredivisie-wedstrijden tot acht goals. Ook was hij belangrijk in de gewonnen bekerfinale (2-1) tegen FC Utrecht door de winnende treffer te maken.

Na Kenneth Vermeer, Dirk Kuijt, Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena is Elia de vijfde basiskracht die zijn contract verlengt bij Feyenoord. Eind mei verlengde Kuijt zijn aflopende contract tot de zomer van 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.