Elftal van de Week: topclubs totaal afwezig

Reacties

De elfde speelronde in de Eredivisie heeft een bijzonder Elftal van de Week opgeleverd. Er is immers geen enkele afgevaardigde van de topclubs en ook Eredivisie-smaakmaker Vitesse moet het dit keer zonder uitverkoren spelers doen.

Elftal van de Week: topclubs totaal afwezig
© Pro Shots

SC Heerenveen kwam prima voor de dag in eigen huis tegen PSV, pas in de ultieme slotfase werd een zege uit handen gegeven (2-2). Zoals al het hele seizoen blonk Joey Veerman op het middenveld uit, hij wordt in ons elftal vergezeld door verdediger Pawel Bochniewicz en aanvaller Mitchell van Bergen, die eindelijk zijn eerste treffer mocht begroeten.

FC Twente gaf in Amsterdam Ajax een tik op de neus (1-2) en door zijn twee goals werd Queensy Menig Speler van de Week met een 8,5. Ook doelman Joël Drommel vergaarde een plekje in het elftal.

Fortuna Sittard en RKC Waalwijk leveren met Zian Flemming, George Cox, Ahmed Touba en Anas Tahiri allebei twee spelers na de zeges op Willem II (3-2) en VVV-Venlo (3-2).

De overige twee plekken gaan naar Groningen-goalgetter Ahmed El Messaoudi en Sparta-matchwinner Abdou Harroui. Zij bezorgen hun ploegen zeges op AZ (1-2) en FC Emmen (2-1).

Met Harroui praatten we zondag in onze talkshow door over zijn prestaties bij Sparta én zijn toekomst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.