Elftal van de Week: Sangaré grote man, Ajax en Feyenoord goed vertegenwoordigd

Reacties

Ajax en Feyenoord zijn na hun overtuigende overwinningen op RKC Waalwijk (0-5) en PEC Zwolle (4-0) goed vertegenwoordig in het Elftal van de Week. PSV ziet ook twee spelers terug die uitblonken tegen Vitesse (2-0).

Elftal van de Week: Sangaré grote man, Ajax en Feyenoord goed vertegenwoordigd
© Pro Shots

Een van de PSV'ers die het Elftal van de Week heeft gehaald is Ibrahim Sangaré, die ook is uitgeroepen tot Speler van de Week. De Ivoriaan speelde een belangrijke rol bij de thuiszege van PSV op Vitesse en kreeg daarvoor een 8. Sangaré maakte met een afstandsschot de 1-0. Ook teamgenoot Joël Drommel verdiende met een 7 een plek in het Elftal van de Week.

Ajax haalde zondag uit tegen RKC en ziet drie spelers terug in het team met de hoogste beoordelingen. Sébastien Haller en Steven Berghuis scoorden allebei twee keer en kregen ook allebei een 8 voor hun optreden. Jurriën Timber, die eveneens het net vond in Waalwijk, verdiende een 7,5.

Namens Feyenoord zijn Bryan Linssen, Orkun Kökçü en Luis Sinisterra te vinden in het Elftal van de Week. Linssen (8) was twee keer trefzeker tegen PEC Zwolle en Kökçü (8) was goed voor de assist bij de 1-0 van Linssen. Sinisterra (7,5) maakte één van de vier Rotterdamse goals in De Kuip en was bij de 3-0 van Linssen de aangever.

Het Elftal van de Week wordt gecompleteerd door FC Groningen-verdediger Neraysho Kasanwirjo (7), sc Heerenveen-doelpuntenmaker Nick Bakker (7,5) en Heracles Almelo-middenvelder Ismail Azzaoui (7,5).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.