Elftal van de Week: PSV oogt als herboren, briljantjes Heerenveen

Reacties

Het hart van het Elftal van de Week van speelronde 24 wordt gevormd door spelers van PSV. Met vier afgevaardigden zijn de Eindhovenaren, die eenvoudig wonnen van Excelsior, hofleverancier.

Elftal van de Week: PSV oogt als herboren, briljantjes Heerenveen

Jeroen Zoet had door mindere dagen van zijn collegakeepers slechts een 7 nodig om het elftal te halen. Voor zich ziet hij onder meer Angeliño staan. De linksback wervelde tegen Excelsior ouderwets langs de zijlijn. Ook basisdebutant Michal Sadílek blonk uit, maar de allerbeste PSV'er was toch echt onze Speler van de Week Steven Bergwijn.

Eigenlijk staat er nog een vijfde contractspeler van PSV bij de beste elf deze week. Sam Lammers maakte namelijk heel veel indruk in het shirt van SC Heerenveen, dat hem huurt van de koploper, en is deze week de spits. Ploeggenoot Michel Vlap, al weken in topvorm, steunt hem in zijn rug.

Natuurlijk mag ook Robin van Persie na zijn hattrick tegen FC Emmen niet ontbreken, net als Vitesse-uitblinker Martin Ødegaard. Het elftal wordt verder gecompleteerd door Willem Janssen (FC Utrecht), Teun Koopmeiners (AZ) en Iliass Bel Hassani (FC Groningen).

Bekijk in de Eredivisie op Rapport alle uitgedeelde cijfers van speelronde 24.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.