Elftal van de Week: PSV levert ruim de helft van de spelers

Reacties

In VI's Elftal van de Week is er ruim baan voor PSV'ers, hetgeen niet bepaald als een donderslag bij heldere hemel komt na de galavoorstelling bij SC Heerenveen.

Elftal van de Week: PSV levert ruim de helft van de spelers
© Pro Shots

De complete voorhoede van het dreamteam van speelronde 31 wordt gevormd door spelers van de aanstaande kampioen, met Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Speler van de Week Malik Tillman.

Op het middenveld vinden we bovendien Guus Til en Joey Veerman, die eveneens een uitstekende wedstrijd afwerkten in het Abe Lenstra Stadion. Deze linie wordt gecompleteerd door Paxten Aaronson, die zondag crisisclub Vitesse bij de hand nam in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

In de achterste linie is er sprake van meer variëteit. Rechts achterin staat Mimeirhel Benita, die in positieve zin opviel tijdens het bezoek van zijn club Excelsior aan Ajax. Het defensieve duo bestaat uit PSV'er Olivier Boscagli en Feyenoorder Gernot Trauner, die al weer helemaal in het ritme lijkt te zitten na blessureleed. De linksback luistert naar de naam Anselmo García Mac Nulty, die met PEC Zwolle handhaving bewerkstelligde dankzij een overwinning op medepromovendus Heracles Almelo.

Onder de lat staat Mathew Ryan, die er met enkele puike reddingen voor zorgde dat AZ triomfeerde bij verliezend bekerfinalist NEC. Met zes spelers is PSV echter de overduidelijke hofleverancier van het ideale team van speelronde 31, waarvan de trainer 'uiteraard' Peter Bosz is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.