Elftal van de Week: liefst negen clubs leveren ten minste één speler

Reacties

Een zeer gevarieerd VI Elftal van de Week, met spelers van in totaal liefst negen verschillende clubs. FC Groningen en Heracles Almelo zijn de enige clubs die twee spelers leveren.

Elftal van de Week: liefst negen clubs leveren ten minste één speler

Feyenoord won zondagmiddag de topper tegen PSV (2-1). Tonny Vilhena was de absolute uitblinker aan de kant van de Rotterdammers en heeft dan ook een plekje op het middenveld veroverd. PSV, tot de wedstrijd in De Kuip nog ongeslagen in de Eredivisie, levert niemand.

Ajax was in eigen huis veel te sterk voor ADO Den Haag, maar speelde niet eens groots. Matthijs de Ligt deed dat overigens wel en heeft daarmee een basisplaats in het Elftal van de Week te pakken. Hij vormt de driemansachterhoede met Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen) en Bart van Hintum (Heracles Almelo).

Zeefuik is niet de enige Groninger in het Elftal van de Week, want er is natuurlijk ook plaats voor Speler van de Week Mimoun Mahi. De aanvaller bemant de rechterflank in een voorhoede met Arber Zeneli (SC Heerenveen) en Fran Sol (Willem II). Behalve FC Groningen levert ook Heracles twee spelers: naast linksback Van Hintum is dat middenvelder Lerin Duarte.

VI deelt uit: Larsson en Sinkgraven top, AZ en PSV flop
'In De Kuip was niet te zien waarom PSV bovenaan staat'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.