Elftal van de Week: Griekse spitsen schieten met scherp in midweekse speelronde

Reacties

VI's Elftal van de Week van speelronde 18 in de Eredivisie is bekend. Vier clubs mogen zich hofleverancier noemen met ieder twee spelers. 

Elftal van de Week: Griekse spitsen schieten met scherp in midweekse speelronde
© Pro Shots

Onder de lat staat Mickey van der Hart, die zijn doel dinsdag schoon hield tegen PSV (1-0 zege). De sluitpost van FC Emmen hield zijn ploeg met name in de openingsfase op de been met een aantal fraaie reddingen. Dat levert Van der Hart een 7,5 op.

De verdediging wordt gevormd door Speler van de Week Yukinari Sugawara (AZ, 8), Marcus Pedersen (Feyenoord, 7,5), Lutsharel Geertruida (Feyenoord, 7,5) en Shawn Adewoye (RKC Waalwijk, 7,5). De verdediger van de Waalwijkers was er medeverantwoordelijk voor dat RKC de nul hield op bezoek bij het verrassende Sparta en Het Kasteel verliet met een punt. 

Op het middenveld komen we Lucas Bernadou (FC Emmen, 7,5), Can Bozdogan (FC Utrecht, 7,5), Daniël van Kaam (SC Cambuur, 7,5) en Gabriël Vidovic (Vitesse, 7,5) tegen. Saillant genoeg bezorgde Van Kaam Cambuur de overwinning op bezoek bij zijn oude werkgever FC Groningen door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

De aanval is dit keer geheel Grieks. Anastasios Douvikas (FC Utrecht, 7,5) en Vangelis Pavlidis (AZ, 8) sluiten het rijtje af. Beide spelers wezen hun ploeg de weg door het eerst doelpunt van de wedstrijd voor hun rekening te nemen.

Elftal van de Week - Speelronde 18

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.